2009. március 19., csütörtök

hali!

szóval már pár napja akarok vmit írni de mikor ideülök mindig elfelejtem. amikor megyek edzésre mindig elmegyünk vasútállomás mellett, és már többször is észrevettem h amikor napközben megyek mindig tele van. ráadásul elég korrekt autók állnak a pakolóban. pl láttam porsche boxtert, nagyon drága mercedest, meg mindenféle autót. szóval a lényeg az h ezek az emberek valószínüleg a városban dolgoznak, dc-ben vagy baltimoreban és ahelyett h bemennének és dugót csinálnának, vonattal mennek, v metróval. egyrész időt is megspórolnak meg nem büdösítik be a belvárost.
persze nálunk ezt nem hiszem h meg lehetne csinálni, mert egyrészt nem tudnád hova rakni az autódat. meg aztán ahogy emlékszem a tömegközlekedés (közösségi közlekedés) nem túl megbízható.
úgy néz ki találtam még 1 dolgot amiben fejlődhetünk. remélem az illetékesek olvassák a blogomat, mert csak akkor megyek haza ha minden amit itt leírok megvalósul :)
szóval ne várjatok egyhamar.

take care
R

1 megjegyzés:

  1. Hali
    biztos olvassa, de sztem zokon is vette az illetékes mert lemond-ott, arra nem gondoltam hogy miattad de most összeállt a kép

    egyébkén egyik kedvenc autófajtám nekem is a nagyon drága mercedes :D

    vmikor ugorj majd haza egy FOCIra :) ... nem az a disznóbör labda, amit ott kinnt látsz az nem foci, azt dobják vagy mi :D
    legjobbakat...

    tékker :)
    J

    VálaszTörlés