2009. március 22., vasárnap

sziasztok!

ma elég sok minden összegyűlt, amit meg kell osztanom a hallgatósággal. nem fontossági sorrendben megyek, hanem ahogy épp eszembe jutnak a dolgok.
1.: mivel nálatok már 23. van akkor mindenki egy hangos Boldog Születésnapot gondolattal köszöntse egyetlen és egyben legkedvesebb húgomat születésnapja alkalmából. természetesen azt nem árulhatom el h mennyi idős lett, de kevesebb mint amennyinek látszik, ööö mármint több :)
Szóval Boldog Születésnapot Emese!!!!

2.: ha már az ünneplésnél tartunk akkor ugyancsak egy hangos -de azért nem olyan hangos mint az előbb - üdvözléssel köszöntsük a Gábor névvel megáldottakat, Boldog Névanpot nektek. aki Gábornak érzi magát az most érezze magát felköszöntve. természetesen nem szeretnék senkivel se kivételezni, de megemlítenék 2 szívemnek kedves Gábort, egyiket Csorba G személyesít meg, róla nem beszélünk többet, mert (és itt nem akarok reklámozni) még a héten lesz neki ünnepelni valója. valamint Agócs G aki most már vehetné a fáradságot és írhatna vmit, h mi van vele. valamint megemlíteném Trencsényi G-t is bár abban nem vagyok biztos h Ő olvassa-e eme remekbeszabott irományt, és ha már így felsoroltam a G-okat akkor Boldog névnapot még Tálos G-nak és Molnár G-nak akik szintén a nem olvasók táborába tartoznak (bár ezt nem tudom bizonyosan).
ennyit az ünneplésről mára

hétvége: áá nem történt semmi különös, már megint elmentem Dc-be :) már nem is hat meg annyira h a világ egyik legismertebb városában töltöttem pár órát. most nem a városnézés miatt mentem, hanem h találkozzam a Jankával. aki tudja h ki a Janka az tudja akit pedig érdekel az megkérdezheti h ki is Ő és miért találkoztunk. elég vicces így belegondolva h 2 magyar fiatal az Egyesült Államok fővárosában sétálgat, úgy mintha otthon lenne :)

óó igen és egy fontos dolog már csak 6 nap és kezdődik az új F1-es idény. még kell dolgoznom azon h hol és hogyan is fogom nézni, mert itt ez a sport annyira nem népszerű, de majd ha más nem megnézem felvételről, valószínüleg itt nem fogom meghallani a rádióban h mi lett az eredmény.
nos többé-kevésbé ennyi volna mára, majd holnap jelentkezem

R

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése