2009. május 13., szerda

még 1 nap

és még mindig munkanap, bár nem is vagyok benne biztos h az a nap amikor az ember utazik még számít-e. a lényeg az h eléggé úgy fest h ez az utolsó bejegyzések egyike, amiket az USA-ból teszek közzé.

köszönöm azoknak, akik olvasták a blogomat - azoknak külön dícséret jár akik még rendszeres olvasókká minősítették magukat az oldalon - remélem h néha azért írtam jó dolgokat, igyekeztem hogy érdekessé tegyem a bejegyzéseket. azért még itt nincs vége a blognak, mert nem áll szándékomban otthon maradni - gondolom vannak akik ezt örömmel hallják :) - amint sikerül elintézni, amit el kell, jövök is vissza. ha minden jól megy akkor ide, ha még jobban akkor egy jobban fizető helyre.

szóval a lényeg h szombaton máj.16-án már otthon leszek, ha minden jól megy 1130 ra odaér a repcsi, alig 9 és fél óra repülés után.
viszlát otthon

ui.: akinek esetleg nagyon hiányoztam, az nyugodtan kijöhet a reptérre elém, az ajándékokat ne hagyjátok otthon :), családtagoknak szinte kötelező kijönni (de minimum a húgomnak, hogy legyen aki hazavisz :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése