2009. február 27., péntek

szabadnap

mivel már dolgoztam 4 kemény napot a hétvégém szabad lesz, ezért elmegyek Washingtonba. azt még pontosan nem tudom merre kell menni, majdcsak megoldom, azt mondták van vonat ami pont dc-be megy, a vonathoz meg eljutok egy busszal, ahova pedig el kell sétálni. szóval nem lesz gond, de van 2 napom h visszaérjek :)
ha megjöttem írok, h milyen volt, azon még dolgozom h a képeket felrakjam vhogy, mert ugye 1 kép többet ér ezer szónál, és akkor meg minek koptassam a billentyűzetet.
legyetek jó vagy ahogy itt mondjuk take care :)

R

2 megjegyzés:

  1. Halihóó :)

    Jó rólad hallani, bár csak most néztem föl másodjára mert sok a munka, na mindegy a lényeg hogy megérkeztél 1 darabban, azt is jó hallani, hogy a dolgok jól mennek... a lányok.. nah igen azt kicsit bebuktad :D ... legalább lesz valamiért hazajönni.. hamár nem a foci cipőm miatt , nah mindegy.. nem foglalom itt a helyet.. a lényeg vigyázz magadra, érezd jól magad, aztán ha már te vagy a nagy európai fehér főnök akkor várjuk a lehetőségeket és megyünk utánad.. légy jó..

    Lacko

    VálaszTörlés
  2. Szia Rokker,

    Örülök, hogy rendben mennek a dolgaid. És imádom, hogy blogot vezetsz, a kamion helyett:-) Várom a washingtoni beszámolód.

    Sok puszi,
    katus

    VálaszTörlés