2009. február 27., péntek

szabadnap

mivel már dolgoztam 4 kemény napot a hétvégém szabad lesz, ezért elmegyek Washingtonba. azt még pontosan nem tudom merre kell menni, majdcsak megoldom, azt mondták van vonat ami pont dc-be megy, a vonathoz meg eljutok egy busszal, ahova pedig el kell sétálni. szóval nem lesz gond, de van 2 napom h visszaérjek :)
ha megjöttem írok, h milyen volt, azon még dolgozom h a képeket felrakjam vhogy, mert ugye 1 kép többet ér ezer szónál, és akkor meg minek koptassam a billentyűzetet.
legyetek jó vagy ahogy itt mondjuk take care :)

R

2009. február 26., csütörtök

képeke

egylőre nem lesznek új képek, mert kib****tt lassú a net és nem tom feltölteni őket.
de ami késik nem múlik.
kitartás

Képek

ne feledjétek el nézegetni a képeket.
az oldal alján találjátok őket

Kapnak

talán ezzel kellett volna kezdenem.
a mai ékezetek Kapnak voltak köszönhetőek, nélküle mindez nem jöhetett volna létre.
hali ismét!

óóó igen és vannak ékezetek :)
még nem tökéletes a rendszer, de azért alakul. az a probléma h az én szobámból vmiért nem látni a jelet, most máshonnan netezek, de már legalább a saját gépemen.
ma megint dolgoztam, természetesen egy másik helyen, de azért ez már nem volt akkora változás mint az elején. volt pár új dolog amit meg kellett tanulni, de szerencsére a kollégák jó fejek.
nagyon kemény, ma szembesültem a ténnyel h mióta itt vagyok, egyetlen jó csajt láttam, azt is a reptéren és ő is magyar volt. asszem ebből a szempontból nem a legjobb helyre kerültem. de ha meg akarok tanulni angolul akkor ez jó hely mert itt annyi féle ember megfordul, h szinte mindenki máshogy beszéli az angolt. néha olyan érzésem van h nem is angolul beszélnek :)
ma beszélgettem meló után az egyik vendéggel (kamionsofőr) jó fej volt, kicsit szívta a vérem.
van persze aki nem ilyen normális, sztem sokan nem szeretik h külföldiek dolgoznak itt, akik néha nem értenek semmit. a baj az h még amikor megértem hogy mit akar a kedves vásárló (nagyrészt azért megértem) még akkor se tudok segíteni, mert nem tom h mi h működik.
egyelőre nem voltam sehol, mert annyi szabadidőm nem volt, de majd ha lesz szabadnapom akkor megprpóbálok elmenni vhova. washington van a legközelebb, meglátjuk h megy-e oda busz, mert úgy néz ki h egy kamionparkolóban vagyunk egy autópálya mellett. szóval sétálni annyira nem biztonságos.

megerkeztem

hali mindenkinek!
itt vagyok az uj vilagban, az utazas sima volt, neha volt 1 kis turbulencia, de nem volt veszes. a kaja az szar volt, de megettem, mert ehes voltam. a hataron nem volt gond, siman atengedtek. eljott ertem a srac akivel beszeltem, o vitt egy darabig. amikor megjottem senki nem tudta ki vagyok, de ez nem lepett meg. mindenesetre kaptam 1 szobat ami nem rossz.
masnap el is kezdtem dolgozni, na az kemeny volt. 8 ora de egyreszt lovesem nem volt mit kell csinalni, mindenki nagyon idegenul beszelt hozzam, rendesen megizzadtam mire vege lett a napnak.
most mar eltelt a 2. nap is, ez mar jobb volt.
mint latjatok nincsenek ekezetek, ez nem azert van mert fel akarok vagni, hanem mert az en szobambol nem talalom az internetet, de amint lesz nemi szabadidom megoldom. akkor majd kuldok kepeket is.
most megyek
pa
R

2009. február 22., vasárnap

már csak egyet kell aludni és indulok. hűűűha azért most már izgulok kicsit. minden bepakolva, már csak fel kell szállnom holnap, meg aztán le is :)
a következő bejegyzés már kintről jön valószínüleg.


R

2009. február 19., csütörtök

utazás

nos megvettem a repjegyet, most már biztos h megyek. hétfőn 1230 kor indul a repcsi és röpke 10 óra múlva már ott is leszek new york-ban. király

2009. február 17., kedd

első bejegyzés

Hali minden olvasónak!

ha minden igaz 6 nap múlva indulok eddigi életem legnagyobb kalandjára. az usában fogok élni egy darabig. amennyiben vmi izgalmas dolog történik velem a nagy víz túloldalán itt majd megosztom veletek.